You are here

IV Produkts investeringsprogram er nu gennemført!

I 2013 fremlagde IV Produkt sin fremtidige satsning i form af et investeringsprogram på 120 MSEK over tre år. Denne investering er nu gennemført og skal drive branchen fremad.

– 45 millioner af dette beløb er brugt på vores Competence Center og på Innovation Center, som har fået et nyt laboratorium med det nyeste testudstyr, fortæller Mattias Sjöberg, som er administrerende direktør for IV Produkt. Vi gør det for at kunne holde en høj udviklingstakt, og vi vil vise, at det er muligt at drive en konkurrencedygtig industrivirksomhed i Sverige.

IV Produkt vil også vise kommende generationer, at ventilation er en branche med fremtid i. Gennem uddannelse, produktudvikling og et lærerigt website vil IV Produkt være en vidensvirksomhed og drive branchen fremad.

– Vi vil være det naturlige valg, når det gælder ventilationsaggregater og energieffektiv ventilation, udtaler Mattias. Hvis vi opfattes som en vidensvirksomhed, er vi tilfredse. Takket være vores medarbejderes ekspertise og engagement tror jeg, at vi er på rette vej.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte:
Mattias Sjöberg, adm. direktør + 46 470-75 88 60, mattias.sjoberg [at] ivprodukt.se


Følg os: