You are here

IV Produkt Designer

Vi ønsker at gøre hverdagen nemmere for konsulenter, installatører og entreprenører. Vores program IV Produkt Designer hjælper dig med projektering og dimensionering af ventilationsaggregater.

Download den seneste version af
IV Produkt Designer

Log ind for at downloade den seneste version af IV Produkts beregningsprogram IV Produkt Designer G3 305.23.3.0

Mere om IV Produkt Designer

IV Produkt har i flere år produceret software, som skal være et værktøj, når du skal projektere og dimensionere et luftbehandlingsaggregat.

IV Produkt Designer er et beregningsprogram, der er udviklet til IV Produkts ventilationsaggregater. IV Produkt Designer er enkelt og intuitivt. Programmet genererer dimensionerede aggregatmålskitser, der kan ses tredimensionelt fra forskellige vinkler.

LCC – livscyklusenergiomkostninger
IV Produkt Designer indeholder også et selvstændigt LCC-beregningsprogram.
Det giver dig mulighed for at beregne energiomkostningerne ved dit eksisterende luftbehandlingsaggregat. Et godt hjælpemiddel, når du skal lave en energideklaration.

Du finder LCC-programmet længst nede i menuen i IV Produkt Designer.

Hvis du bygger dit aggregat i IV Produkt Designer G3, får du en dimensioneret og færdig målskitse med tekniske data indeholdende SFPv-værdier, temperaturvirkningsgrad, lyddata og meget mere.

Programmet genererer en tredimensionel model af luftbehandlingsaggregatet, som kan importeres i AutoCAD (DXF).

Beskrivelsestekster direkte fra programmet
For hvert projekt, der køres i programmet, er der beskrivelsestekster (AMA), som kan eksporteres til et Word-dokument. Beskrivelsesteksten er dokumentation for aggregatet og ligger til grund for instruktioner, drift og vedligeholdelse. Den kan anvendes til at kopiere oplysninger til projektdokumenter.

Fandt du dette interessant?
Del denne side!

 

Følg os: