You are here

Mattias Sjöberg bliver eneejer af IV Produkt

Ejerne af den familieejede virksomhed IV Produkt er blevet enige om at ændre ejerforholdet, således at den nuværende administrerende direktør og næststørste ejer Mattias Sjöberg overtager de resterende aktier og bliver eneejer af virksomheden.

"Dette er en naturlig familieoverdragelse ved succession, og vi vurderer, at tiden nu er moden til at tage dette skridt," siger Alf Sjöberg.

"Med overtagelsen viser jeg min stærke tro på, at virksomheden er stærk og har en lys fremtid. IV Produkt er en fantastisk virksomhed i en fremtidssikret branche. Der er utroligt inspirerende at kunne fortsætte med at drive IV Produkt ind i fremtiden med de mål og strategier, der er udarbejdet," siger Mattias.

IV Produkt udvikler, fremstiller og sælger miljø- og energieffektive ventilationsaggregater, kølemaskiner og varmepumper Vi har hovedkontor, produktion og teknisk udvikling i Växjö i Sverige, hvor vi beskæftiger 270 personer og omsætter for ca. 650 MSEK. De seneste 10 år har vi haft en organisk vækst på over 11 % om året i gennemsnit. Vi har flere salgskontorer i Sverige, datterselskaber i Norge, England og Tyskland og omkring ti forhandlere i Europa.

Overtagelsen forventes at være helt gennemført i løbet af september-oktober 2016.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte:
Mattias Sjöberg, adm. direktør, + 46 470-75 88 60, mattias.sjoberg [at] ivprodukt.se
Alf Sjöberg + 46 470-75 88 03, alf.sjoberg [at] ivprodukt.se
Bo Dankis, bestyrelsesformand, + 46 70-394 85 42, bo [at] dankis.se


Du kunne måske også være interesseret i

God sommer 2021!

1 Juli 2021

Fandt du dette interessant?
Del denne side!

 

Følg os: