You are here

IV Produkt Cloud

IV Produkt Cloud er en skybaseret tjeneste til vores luftbehandlingsaggregater med integreret automatik, som gør det muligt for dig og dine kolleger at holde styr på jeres anlæg, uanset hvor I befinder jer. Der oprettes forbindelse til internettet via browseren på en smartphone, en tablet eller en computer. Der kan tegnes abonnement på den skybaserede tjeneste.

Du får et hurtigt overblik over statussen for dine anlæg. Det er muligt at indstille tidsskema, indstillingsværdi og eventuelle alarmer. Alarmerne kan også sendes til din computer eller smartphone for hurtigt at kunne prioritere dem og rette problemet. IV Produkt Cloud gør det nemmere at udføre service, support og idriftsættelse af aggregater.

Fordele ved IV Produkt Cloud

• Altid tilgængelig, hvis der er en internetopkobling
  • Oplysninger om alle anlæg samlet ét sted
  • Alarmovervågning via computer eller smartphone
  • Mulighed for at analysere og hurtigt reagere
  • Kontrol over indeklimaet i dine ejendomme overalt og når som helst

Du kan selv tilslutte dine anlæg og få dem samlet på et oversigtsbillede i IV Produkt Cloud. En kortfunktion viser statussen for luftbehandlingsaggregaterne i dine ejendomme.

Strømningsbilledet giver dig et overblik over aggregatets status. Du kan kontrollere indeklimaet, foretage analyser og hurtigt reagere, hvis det er nødvendigt.

Vores egenudviklede Energy Watch, symboler og diagrammer giver dig et tydeligt billede af, hvor energieffektive dine anlæg er.

Smarte funktioner i IV Produkt Cloud

• Nemt selv at oprette personlige favoritsider
  • Mulighed for at se hændelseslog og historik
  • Automatisk opdatering ved nye versioner af platformen til Cloud
  • Opdatering af Climatix kan ske via Cloud
  • Lagring af parameterindstillinger

Prøv IV Produkt Cloud ved at logge ind nedenfor:
Brugernavn: clouddemo [at] ivprodukt.se
Adgangskode: demo2016

Log ind

Læs brochuren

Kom i gang med IV Produkt Cloud (svenska)

Se filmen på engelsk