You are here

Enkel indtransport og
integreret køling er afgørende

Butik
Historisk bygning
Kontor
Easy Access
EcoCooler kølemaskine
Envistar Top

Bieberhaus | Hamburg

Ved floden Elbens nedre løb ligger Tysklands næststørste by, Hamburg. Havnebyen er et økonomisk og kulturelt centrum for hele Nordtyskland. Midt i byens pulserende hverdag står den statelige bygning Bieberhaus på et solidt fundament med en smuk facade som et vindue mod fortiden. Men da ejendomsvirksomheden Alstria erhvervede bygningen, stod det klart, at indersiden ikke rigtig kunne måle sig med ydersiden. Tiden var inde til at foretage en totalrenovering og samtidig erstatte ikke-eksisterende ventilation med FTX-systemer. IV Produkt blev betroet at levere otte aggregater fra sin Envistar Top-serie.

Den renoverede bygning stod klar i 2018 og huser nu alt fra kontorlokaler på de øverste etager til prisbelønnede butikker og historisk teater på gadeplan. Bieberhaus bærer med andre ord på mangfoldighed, hvad lejere angår, og det stiller høje krav til ventilationen. Kontorerne, butikkerne og teatret har alle forskellige behov.

Integreret køling øgede komforten

Gennem et tæt samarbejde med konsulenter fik IV Produkt til opgave at levere otte aggregater fra sin Envistar Top-serie med det integrerede køleaggregat EcoCooler. På grund af pladsmangel til et centralt aggregat og væskekøleaggregat på taget var det perfekt med en decentraliseret løsning. Det betød, at hver etage fik mindst to aggregater med integreret køling. Teknikrummene er små og placeret i åbne kontorlandskaber og afskærmet med døre. Envistar Top overbeviste med sine kompakte mål til indtransport, samtidig med at de optog mindre plads i teknikrummene. Aggregaterne er også utrolig stille, energieffektive og har høj ydeevne.

Toptilslutningens popularitet

Det er ikke kun i Bieberhaus, at toptilsluttede aggregater har succes. De leveres til store dele af Tyskland, og populariteten har to årsager. Dels spares der op til 75 % af gulvpladsen sammenlignet med gavltilslutning. Og dels er aggregaterne tilpasset enkel indtransport gennem smalle passager, hvilket ikke er en garanti med gavltilsluttede aggregater. Disse grunde kombineret med, at konceptet er forholdsvis nyt på det tyske marked, har givet Envistar Top et stærkt salg og et godt ry.

Mer om Envistar Top

SE FLERE REFERENCER

Kvarteret Skomakaren | Växjö

Følg os: