You are here

Behageligt indeklima
døgnet rundt

Lejlighedsbygning
Kontor
EcoCooler kølemaskine
Home Concept FTX

ICON | Växjö

Europas grønneste by Växjö vokser, så det knirker. Midt i Arenastaden rejser det nye landmærke ICON sig op og bliver byens højeste bygning. Bygningen indeholder blandt andet 250 ejerlejligheder, 4.500 m2 kontorplads, ferielejligheder, skole for 500 elever og skybar. I alt er bygningen på 37.000 m2.

Vi har leveret alle ventilationsaggregater til den nye ejendom, hvoraf de fleste har den integrerede kølemaskine EcoCooler. Til boligerne leverede vi aggregater fra vores gennem­prøvede Home Concept til beboelsesejendomme.

Ud fra vores brede produktsortiment kan størrelserne tilpasses til bygningens forskellige behov.

I en indledende fase af projektet blev vores løsning sammenlignet med et alternativ med fjernkøling. Omkostningsbesparelsen med EcoCooler var markant, især for aggregatets drift. En væsentlig årsag til besparelsen var, at installationen til køling blev integreret i ventilationsaggregaterne. Alternativet med separate vandbaserede kølemaskiner ville medføre dyre og pladskrævende shuntgrupper og rørføringer. EcoCooler-installationen medførte også frie tagflader, som kan anvendes til en terrasse og skybar med udsigt over byen. Smart installation skaber nye muligheder.

 

Resultat

  • Mulighed for at bruge taget
  • Betydeligt lavere driftsomkostninger end med fjernkøling
  • Lave installationsomkostninger

 

Ejendomsejer: APP Properties, Entreprenør: Ömangruppen Projekt

 

Andre læser også: Smart ventilation skaber nye muligheder

 

SE FLERE REFERENCER

Kvarteret Skomakaren | Växjö

Følg os: