You are here

Innovativ ventilation skaber nye muligheder

Hos IV Produkt arbejder vi på at vore ventilationsaggregater skal skabe et godt indeklima. Dette øger både velvære og ydeevne og bør selvfølgelig være en høj prioritet for alle skoler, boliger og arbejdspladser. Vores mission er derfor klar – at forbedre indeklimaet gennem innovative produkter og nytænkning.

 

Innovative ventilationsløsninger kan skabe værdi for dit projekt. Her er 3 muligheder som du måske ikke har overvejet.

 

 

Cloud kontrol

Antallet af tilsluttede produkter vokser konstant. I dag kan selv ventilationsaggregater overvåges og styres fra skyen, hvilket sparer tid og penge og giver større sikkerhed for ejendomsejere, serviceteknikere og andre.

 

 

Tagarealer med muligheder

Vi kan også se gode muligheder for arkitekter. Hvorfor bruge hustage til HVAC installationer, når vi kan skabe kommercielle muligheder? Tagterrasser, haver og roof top pools er alt sammen muligt, når komfort køl og varme er integreret i ventilationsaggregatet. Glade lejere og reducerede omkostninger kommer som en ekstra bonus.

 

 

Øget ejendomsværdi

Innovative ventilationsløsninger frigør ikke kun flere m2 – de øger også ejendommens mulige lejeindtægter. Kombineret med lave installations- og driftsomkostninger, resulterer dette i en betydelig stigning af ejendommens værdi

 

 

 

For os har disse tre muligheder inspireret udviklingen af integrerede produkter som den reversible varmepumpe ThermoCooler HP og den nye EcoCooler, samt den meget nyttige sky service IV Produkt Cloud.

 

 

 

 

 

Følg os: