You are here

Titanic Belfast holder
luksuslinerens historie i live

Titanic Belfast – Belfast, Nordirland

Titanic Belfast er en spektakulær og ikonisk bygning i seks etager. Arkitekturen minder om fire skibe, der deler sig fra hinanden. Her får de besøgende vist Titanics historie og byen Belfast, hvor skibet engang blev bygget – faktisk samme sted som der, hvor museet nu ligger. Ved hjælp af rekonstruktioner i fuld skala og specielle effekter kan de besøgende følge skibets skæbne gennem ni forskellige gallerier.

Det kostede omkring 100 millioner euro at bygge museet. Her er der også gallerier til midlertidige udstillinger, en festsal med plads til 1.000 gæster, forretningslokaler, restauranter, caféer, konferencerum og meget mere.

 

Flexomix med EcoCooler

 

Ved bestilling af luftbehandlingsaggregater til Titanic Belfast var det vigtigste krav, at de skulle være i stand til at holde samme jævne temperatur og luftfugtighed året rundt. Det skyldes, at museet har mange gamle originale genstande fra Titanic, som skal bevare deres oprindelige stand og ikke påvirkes af bygningens miljø. Desuden skulle installationsarealet være minimalt, samtidig med at aggregaterne skulle være energieffektive og have en høj ydelse.

Ordregiveren valgte aggregater fra den modulbyggede Flexomix-serie. Visse aggregater har den integrerede kølemaskine EcoCooler. Løsningen har fået stor ros for sin effektivitet af driftspersonalet hos Titanic Belfast.

SE FLERE REFERENCER

Langsigtet samarbejde
med Gekås

Læs mere

Enkel indtransport og
integreret køling er afgørende

Læs mere

Effektiv ventilation og
bevaret arkitektur

Læs mere

Urbant miljø møder
landlig idyl

Læs mere

Norges første
0-energiskole

Læs mere

Nordens
største lufthavn

Læs mere

Nordens sjoveste badeland
med effektiv ventilation

Læs mere

Kompakte ventilationsanlæg i en af
verdens højeste træbygninger

Læs mere

Grønt lys for
det enestående Arenastaden!

Læs mere

Et møde, som gjorde en
forskel

Læs mere

Godt indeklima på biblioteket
for både mennesker og bøger

Læs mere

Behageligt indeklima
døgnet rundt

Læs mere

Fandt du dette interessant?
Del denne side!

 

Følg os: