You are here

Urbant miljø møder
landlig idyl

Hotel
Restaurant
Envistar Flex
Envistar Top
Flexomix

The Winery Hotel | Solna

The Winery Hotel er verdens første hotel, der også har en urban vingård under samme tag. Det skaber en helt særlig oplevelse, hvor gæsterne kan nyde hotellets egenproducerede vin, spise og bo – og hvor vinen er i fokus. Med en arkitektur, hvor industri møder vingård, skabes en hyggelig og samtidig urban stemning. Gæsten mødes indenfor af egetræsfade og vintanke bag glasvægge og udenfor af en murstensbygning a la Brooklyn med moderne tagterrasse og pool.

Med en målsætning om at producere 10.000 flasker vin om året stilles der høje krav til indeklimaet. Det kræver, at temperaturen holder en fuldstændig jævn og kølig temperatur af hensyn til lagring af vinflaskerne, samtidig med at de åbne arealer og værelserne skal have en behagelig temperatur af hensyn til hotellets gæster. Dette skal naturligvis kombineres med minimal energianvendelse.

Envistar og Flexomix

I tråd med IV Produkts ønske om at opnå de lavest mulige levetidsomkostninger og den lavest mulige energianvendelse blev ventilationsaggregaterne tilpasset til at opfylde disse krav. Til dette projekt blev der leveret tre aggregater fra vores Envistar-serie: to Flex og et Top samt et Flexomix-aggregat.

SE FLERE REFERENCER

Kvarteret Skomakaren | Växjö

Følg os: